Valborgshelgen

I fredags åkte vi till Linda och Crille i Flen för lite festligheter. Kita fick stanna hos Tobbes föräldrar och Rasmus fick följa med.
Vi har haft en toppen helg och Rasmus har skött sig prickfritt. Våran fina, fina kille. Har helt plötsligt insett att han inte är så himla liten längre, han börjar bli en "stor" grabb! :)
Rasmus har sovit som en stock trots fest både fredag och lördag natt långt in på morgonen.
Rasmus har fått sett 2 stycken 1 veckors föl och ett föl som bara var ett halvt dygn, massa kaniner, kossor och självklart massa hundar till hans stora förstjusning!


Philippa och söta Cevin


Rosie och Lassie

Från och med imorn är Rasmus hemma med Tobbe om dagarna och det är dags för mig att återgå till arbetet vilket jag ser fram emot. Ska bli härligt att få längta hem till Rasmus men samtidigt tråkigt då han är i en sån underbar ålder nu och det händer så himla mycket hela tiden! :)
Rasmus nya ord han använder hela tiden är "titta" och "där" och han har även börjat peka när han säger det. Kita försöker han sig på att säga men det är svårt...
Det här med att lära sig gå är fortfarande inte hans grej. Han är väldigt feg och försiktig när vi är hemma. Är vi hos andra försöker han sig på att vara lite mer tuff och gå och bara hålla i oss med en hand. Hemma håller han sig gärna till möblerna eller kryper i full fart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0