IKEA

Idag tog vi oss till IKEA direkt när Tobbe slutade jobbet.
Det var tydligen inte bara vi som åkte dit en fredagseftermiddag. Vi hittade hyffsat smidigt allt vi skulle ha men det tog en evighet i kö till kassan.
Väl hemma käkade vi middag och sen började vi mecka med det vi köpt. Det vart mest saker till Rasmus rum och några småsaker som behövdes hemma.

Rasmus hjälper till att packa upp sin EXPEDIT bokhylla


Bokhyllan på plats

Vi flyttade även in Rasmus säng i rummet (med en viss tvekan från Tobbes sida). Just nu sussar Rasmus sött i sitt eget rum för första gången. Får se om han sover där ända till morgonen.

För övrigt mår Rasmus ganska bra. Han är pigg och busig och man märker inte av att han egentligen är lite krasslig. Öroninflammationen verkar ha gett med sig helt och förkylningen har lugnat ner sig den med. Det är bara andningen som bökar men det verkar inte påverka Rasmus.
Det här med att inhalera honom själv hemma var lättare sagt än gjort. På sjukhuset sitter han som en ängel men hemma blir det riktigt liv i luckan och 4 gånger om dagen ska vi böka med det, minst!

Har märkt att det börjat luta åt att Rasmus vill börja sova 1 gång på dagen och idag gjorde han det för första gången och han klarade sig bra ända tills nattningen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0