Envis och tvär

Den nya Rasmus har de senaste dagarna haft ett riktigt häftigt humör. Jag tror att vi har fått en liten inblick i vad vi har skapat och vad vi har att vänta oss i tonåren i en större upplaga ;)

Allt ska gå i lillkillens väg annars blir han fly förbannad, får han inte det han vill blir han fly förbannad, får han inte göra det han vill blir han fly förbannad och borstar man tänderna på honom blir han fly förbannad.
Mellan dessa utbrott är han go och glad och har glimten i ögat och sysslar med bus.

De nya förmågan Rasmus har lärt sig att klappa händerna och det gör han mer än gärna både när man ber honom och tusen gånger till under dagarna. Det ser så gulligt ut. High five har han också börjat förstå men det där med att vinka när folk ska gå... Det är inte riktigt hans grej.

I lördags kom Rasmus på hur man stänger av/på tv:n vilket han är sjuk nöjd över:


Igår skulle Tobbe till varje pris ha chokladbollar på kvällen. Rasmus fick en egen liten chokladboll. Han tyckte inte direkt att det var någon häftig smakupplevelse men desto roligare var det att kladda:

Men efter när han såg hur han blev på händerna såg han riktigt förskräckt ut:



Kommentarer
Postat av: Åsa

Tänk om det kunde stanna där och de aldrig blev intresserade av socker :) Känner igen det där med humöret, är han rastlös också?



Måste vara frustrerande att han kan stänga av tv:n... men han är väldans söt :)

Kram!

2010-03-10 @ 20:14:33
URL: http://maj09.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0