På bättringsvägen

Idag var vi på Sachsska på förmiddagen. Det var ganska kaosigt och fullt med barn men personalen var lika gulliga denna gång.
Läkaren konstaterade att han fortfarande har det väldigt jobbigt med andningen och att han är väldigt svag av febern och hostan. Idag fick vi åka hem på permiss på direkten och vi har ett nummer vi kan ringa om han blir sämre.
Men idag har han kännts mycket piggare och har till och med ätit lite även om det handlar om mus-portioner och fortfarande lite tvång med vätska. I mellan åt har man fått små glimtar av den vanliga Rasmus, men det handlar om någon/några minuter. Längre orkar han inte.
Han sitter mest som en liten groda i min famn och knorrar. Han går fortfarande på alvedon/ipren hela tiden. Så fort det gått 5 timmar ligger tempen över 39 grader.
Läkaren berättade att det självklart inte är bra att knapra piller hela tiden men att han behöver det för att få någon ork till att kunna äta och dricka så han ska kunna bli bättre.

Imorn ska de ringa från Sachsska och fråga hur lillen mår om inte vi hört av oss innan att han är sämre. Men det känns som att vi börjar se ljuset i tunneln nu :)


Kommentarer
Postat av: Åsa

Oj, oj, oj... lilla vännen. Jag håller verkligen tummarna för att Rasmus är på bättringsvägen. Usch, det där med sjuka barn är inget roligt.

Kram!

2010-02-01 @ 21:41:55
URL: http://maj09.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0