Dyk!

Idag var det dax för babysim igen och Rasmus var heltaggad och på topphumör.
Han gick med på alla övningar och var totalt avslappnad och glad och plaskade för fullt.
Även på "mattan" stod han på alla 4 och gungade och skrattade (den som han förra gången tyckte var läskig).
Vi bestämde oss för att pröva att dyka med honom igen. Instruktören gjorde första dyket med honom och det gick hur bra som helst :) Känndes jätte bra!
Även jag prövade 2 dyk med honom. 2 korta jätte lätta. Han såg lite chockad ut när han kom upp och sen var han igång för fullt igen och skrattade, så det var riktigt skönt!

Idag började vi med en ny övning att de skulle hålla i sig i stången vid poolkanten och han var jätte duktig och höll i sig helt själv. Duktiga killen!
Nu ska jag försöka fortsätta bada på gustavsbergsbadet en vardag i veckan och sen babysimmet 1 gång i veckan och hålla igång hans mod och glädje :)


Lillterror läser boken... Klappar kycklingarnas päls =)

Natten till idag sov Rasmus HELA natten i sin säng, det var länge sen sist. Han har varit riktigt kinkig sen han hade RS-viruset och har vaknat på nätterna och ska sova hos oss. Håller tummarna för att han sover i sin säng i natt också.

Nu börjar det hända lite saker här hemma. Nu ska vi försöka få iordning på Rasmus rum. Har äntligen övertalat Tobbe att vi ska sälja den stora bäddsoffan som står i hans rum och köpa en uppblåsbar madrass och ha som gästsäng. På så sätt blir det mer space för Rasmus. Ska nu försöka hitta lite möbler på blocket till hans rum så vi kan börja få iordning lite :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0