Övertrött

Idag trodde Rasmus att han var världens tuffaste grabb som kunde klara sig på att sova ca 45 min på hela dagen...
Det gick jätte bra ända tills runt 6 då han blev totalt kaos övertrött och han vartannat skrattade och grät och gnuggade i ögonen och tyckte allmänt synd om sig själv.
Vid halv 8 lyckades jag få lillgrabben däckad vilket han verkligen behövde!
Han sov väldigt oroligt första timmen och vakna och grät till och från men nu verkar han äntligen sova för natten =) Lillfisen! Kanske är fler tänder på G... Har misstänkt det ett par dagar, får se om det stämmer!

Idag har vi varit hemma hos Maya och Lilima på besök. Det var jätte mysigt. Idg var det första gången som Rasmus och Lilima faktiskt uppskattade närvaron av varandra. De var jätte söta tillsammans!

Oj vad det händer grejer just nu. Nu kan Rasmus sitta helt själv utan stöd men man måste vakta honom för rätt som det är kraschar han. Men han är själv jätte stolt att han kan sitta och leka.
Han övar som bara den på det här med att stå på alla 4 och har börjat gunga lite men är ännu ganska avvaktande och tar sig som sagt bara bakåt :P Men han är lika nöjd ändå!

Kommentarer
Postat av: Susanne

Snart kryper han omkring. ;) Viggo hade precis lärt sig krypa när han började resa sig. Upptäckarlusten är stor såklart. Alltid på väg någonstans mot nya äventyr. :)

2009-11-25 @ 09:18:55
URL: http://cocosflinga.wordpress.com/
Postat av: Åsa

Åh vad fort det går framåt! Här har vi precis börjat uppskatta att ligga på mage och leka. Sitta går också bra men precis som du säger så får man vara på sin vakt :) Eller så kastar man sig framåt för att nå saker...

Kram!

2009-11-25 @ 12:15:34
URL: http://maj09.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0