Rasmus hos mormor och morfar

Dagarna som gått har vi tillbringat med sol, bad, käkat gott, plockat fläder så mamma kan göra flädersaft (MUMS!) m.m. Vi har sovit kvar hos Tobbes föräldrar ända till idag. Rasmus har sovit riktigt bra på nätterna och har låtit mig sova ända till 10 på mornarna :) Härligt! Även fast det blir många matpauser under natten. Han käkar verkligen som en häst ;) Och växer så det knakar!
Idag åkte vi ut till Rasmus mormor och morfar som tyckte att det var allt för länge sen de såg honom! Vi skulle på vägen köpa med en pool och stöd hit ut också, Självklart var ju de små söta poolerna slut på Biltema. Det blev bad i en balja istället och Rasmus var lika nöjd för det och visade stolt både mormor och mostrarna hur mycket han kan plaska med ben och armar och hur han har börjat flirta och busa när han badar.
De senaste dagarna har det hänt ännu mera, han tar jätte mycket kontakt och har börjat att smått le med ansiktet och börjar även göra små ljud. Benen och armarna går som trummpinnar medans man pratar med honom! :) Så underbart!
Idag har vädret kört varannat super varmt,soligt och blå himmel och vartannat super mörka moln, spöregn och åska!

Just nu sitter Tobbe, mamma, pappa  och Rasmus vid tv:n och tittar på Arn. Jag tröttnade när jag vet att Arn´s häst ska bli dödad, Det är bara för sorgligt så då hamnade jag här i stället.
Rasmus sitter hos mamma och hickar och låter, mamma sjunger och pratar för fullt. Låter som de har riktigt mysigt tillsammans!
Nu har Rasmus börjat fästa blicken så pass bra så det känns som att det är dags att börja ta fram lite roliga saker att tittapå när han ligger i vagnen eller sitter i babyskyddet i bilen. Roligt! :)
Ikväll ska vi sova hemma och imorn beger vi oss till Strömsholm och hälsar på Kattis.


Kommentarer
Postat av: Susanne

Åh visst är det härligt med mer och mer kontakt och att se hur de utvecklas! :)

Kram!

2009-07-05 @ 10:17:27
URL: http://cocosflinga.wordpress.com/
Postat av: Åsa

Vilken liten bjässe ni har :) Vi har en mobil över skötbordet och det är Rufus favorit. Nu kan han välja vilken del han vill titta på och föra huvudet fram och tillbaka. Tänk vad fjomsig man är för alla små framsteg... Vad härligt det låter med sovmornar, vad har du för knep? ;)

Kram!

2009-07-05 @ 23:58:48
URL: http://maj09.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0