I skärgården dag 1 och 2

Igår bar det ut på sjön med mammsen och pappsen.
4 pers, 1 bebis och 2 hundar. Kan bara bli hur mysigt som helst va?
Vi hade mysig sol på vägen ut med båten, hur härligt som helst. Vid 7 la vi till vid en ö. Märktes att vi var ute sent och det gick inte att vara kräsen med val av plats.
Ön hette Norrskogen och var riktigt stor. På andra sidan ön ligger klubbholmen som mamma och pappa är medlemmar i där det finns bastu och brygga.
Hundarna vart överlyckliga när vi äntligen var framme och Kita kastade sig ner i vattnet och började att leka med sina stenar som alltid. Bella var Kitas skugga som vanligt och inspekterade spännande allt hon gjorde ;)
Jag, mamma, Rasmus och hundarna gick på en mysig promenad på ön, hade varit ännu mysigare om vi slapp småsspringa för att slippa äckliga myggen som var helt galna.
Massor av gula kantareller hittade på vägen tillbaka.
Efter promenaden blev det film i båten. Självklart SOS ;)
Rasmus somnade ammandes under filmen runt 22. Vi kröp ner i sängen vid halv 12. Rasmus sov fortfarande i hans liggdel till vagnen där vi lagt ner honom.
Vid halv 3 vaknade jag av att Rasmus knorrade och gick upp till honom för att jag trodde han var hungig. Lurad! Efter flera försök att amma honom då han bara somnade om hela tiden så gav jag upp och kröp ner i sängen igen och väntade på att han skulle vakna igen... Jag fick vänta länge ;) Jag somnade om och blev väckt 07.20 av Rasmus! Helt otroligt att han sov så länge själv!!! Hur härligt som helst...

Idag flyttade vi till en annan ö som heter Träskö Storö där vi hittade en alldeles egen härlig klippa i solen där hundarna kunde ströva omkring och bada och leka utan att vi hade båtar på sidorna om oss. Just nu lagas det mat. Det blir grillad fläskkotlett och grillad majs, lök och pepparfrukt, färskpotatis, smörstekta kantareller och lite tillbehör som vi ska äta ute på berget i solen! :)
Rasmus sköter sig exemplariskt och verkar stormtrivas i den härliga luften. Inte något bök alls från honom sen vi åkte ut. :)


Coolingen Rasmus i sina nya solbrillor och solhatt


Såhär kom Rasmus på att det var jätte mysigt att ligga och spana ut på vattnet


Mamma och Rasmus "pratar" med varandra

         
Mamma och Bella         Bus med kameran

     
Båtarna på Träskö Storö    Kita med sin badboll  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0